Λύσεις Αειφορίας Παντού

Λύσεις Αειφορίας Παντού

Υποδομές & Δημόσιος Χώρος

Τα σύγχρονα δίκτυα υποδομών και ο δημόσιος χώρος οφείλουν να προσαρμόζονται στην ανάγκη για αειφορία, με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιλογή λύσεων ενεργειακής εξοικονόμησης.

Η BIGSOLAR παρέχει τεχνογνωσία και προϊόντα για Ενεργειακές Κοινότητες Δήμων, φωτοβολταϊκά συστήματα για δημόσια κτήρια, αντλιοστάσια και αρδευτικές εγκαταστάσεις, φωτιστικά οδών, πλατειών, πάρκων και κάθε κοινόχρηστου χώρου, αυτόνομα φωτιστικά με φωτοβολταϊκά πλαίσια και μπαταρίες, φωτιστικά αθλητικών εγκαταστάσεων, αντλίες θερμότητας για ψύξη και θέρμανση δημόσιων κτηρίων σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκά συστήματα, καθώς και για θέρμανση κολυμβητικών δεξαμενών, συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για δημόσιους χώρους κ.ά.

Επιχειρήσεις

Απαντούμε στην ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης για αειφορία και μείωση ενεργειακού κόστους, με φωτοβολταϊκά συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, λύσεις φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, συστήματα φόρτισης ηλεκτροκίνητου εταιρικού στόλου.

Κατοικίες

Η σύγχρονη αειφόρος κατοικία καταναλώνει μόνον ηλιοθερμική ενέργεια και ηλεκτρική ενέργεια που παράγει η ίδια. 

Η BIGSOLAR διαθέτει τον βασικό εξοπλισμό για τα οικιακά φωτοβολταϊκά, στον οποίο περιλαμβάνονται και panels μικρών διαστάσεων και διακριτικού χρωματισμού καθώς και λύσεις BIPV. Διαθέτει, επίσης, συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, Γίνετε αυτοπαραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, εξοικονομήστε ενεργειακό κόστος με τις λύσεις φωτισμού LED, αντλίες θερμότητος  που παρέχει η BIGSOLAR. Φορτίστε το αυτοκίνητό σας, με EV Chargers και οικιακούς φορτιστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Δημιουργήστε μία όμορφη και οικολογική κατοικία.