Η BIGSOLAR βραβεύθηκε ως “GREEK BUSINESS CHAMPION”  

Η BIGSOLAR βραβεύθηκε ως “GREEK BUSINESS CHAMPION”  

panos_kotsovilis_greek_awards

Η BIGSOLAR, από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και διανομής βασικού εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων της χώρας, βραβεύθηκε ως GREEK BUSINESS CHAMPION στην Τελετή Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023», που διοργάνωσε για όγδοη φορά η Direction Business Network.


Το βραβείο απονεμήθηκε με κριτήρια το μέγεθος και τους ρυθμούς ανάπτυξης και βελτίωσης της κερδοφορίας. Συγκεκριμένα, η BIGSOLAR βραβεύτηκε ως εταιρεία με κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, η οποία κατέγραψε ταυτόχρονη αύξηση του κύκλου εργασιών και των προ φόρων κερδών μεγαλύτερη του 15%.


Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων της BIGSOLAR κύριος Πάνος Κωτσοβίλης, ο οποίος δήλωσε:

«Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας τα τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζουν ασφαλώς τη θεαματική αναβίωση της εγχώριας αγοράς φωτοβολταϊκών. Οφείλονται, όμως, και στην αμέριστη υποστήριξη των πελατών-συνεργατών μας, με τους οποίους καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης επί μια δεκαπενταετία, αλλά και στη συλλογική προσπάθεια μιας ομάδας που χαρακτηρίζεται από ταλέντο, μεράκι, φιλοδοξία, όραμα και ακατάβλητη διάθεση για σκληρή δουλειά. 

Στην ομάδα αυτή, η συγκεκριμένη βράβευση, παρέχει μια ισχυρή ηθική τόνωση, εξαιρετικά χρήσιμη στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει για την επίτευξη των στόχων της». 


BIGSOLAR

Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης, με εμπορία φωτοβολταϊκών πλαισίων και αντιστροφέων, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, λαμπτήρων και φωτιστικών LED, συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και αντλιών θερμότητας. Με συνεχή παρουσία στην εγχώρια αγορά των φωτοβολταϊκών από τα πρώτα της βήματα, αποτελεί σήμερα ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο. Εξοπλισμός της, συνολικής ισχύος άνω των 600MW, βρίσκεται εγκατεστημένος, σε στέγες ή στο έδαφος, σε κάθε περιοχή της χώρας. Επιπλέον, έχει τοποθετήσει προϊόντα φωτισμού τεχνολογίας LED σε χιλιάδες βιομηχανικά συγκροτήματα, κτήρια αποθηκών, καταστήματα λιανικής, κτήρια γραφείων, δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, και κάθε λογής ειδικά κτήρια και εγκαταστάσεις (αεροδρόμια, διυλιστήρια, λιμάνια, ναούς κ.λπ.). Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της το 2022 άγγιξε τα €32,3 εκ.